• Andover High School bell schedule

     Regular day schedule Mon., Thurs., Fri. 
     Warning bell
     7:35 a.m.
     
     Tardy bell 7:40 a.m. 
     Period 1 7:40 to 8:47 a.m. 67 minutes
     Period 2 8:54 to 10:01 a.m. 67 minutes
     Period 3 10:08 to 11:15 a.m. 67 minutes
     Period 4 11:22 a.m. to 1:06 p.m.
     104 total minutes
     30 minute lunch
     Period 5 1:13 to 2:20 p.m. 67 minutes
     
     
     Advisory/Assembly  Tuesdays 
     Warning bell
     7:35 a.m.
     
     Tardy bell 7:40 a.m. 
     Period 1 7:40 to 8:37 a.m. 57 minutes
     Advisory 8:44 to 9:29 a.m. 45 minutes
     Period 2 9:36 to 10:33 a.m. 57 minutes
     Period 3  10:40 to 11:37 a.m. 57 minutes
     Period 4 11:44 a.m. to 1:16 p.m.
     92 total minutes
     28 minute lunch 
     Period 5 1:23 to 2:20 p.m. 57 minutes
     
     
     Husky Time schedule  Wednesdays  
     CT meetings  7:10 to 8:20 a.m.  
     5 minute bell  8:25 a.m.  
     Tardy bell   8:30 a.m.  
     Period 1  8:30 to 9:29 a.m.  59 minutes
     Period 2  9:36 to 10:33 a.m.  57 minutes
     Period 3   10:40 to 11:37 a.m.  57 minutes
     Period 4  11:44 a.m. to 1:16 p.m.
     92 total minutes
     28 minute lunch 
     Period 5  1:23 to 2:20 p.m.  57 minutes
     
    All passing times are seven minutes long.